Bagaimana buat duit dengan toneplus prepaid

Posted by

Bagaimana nak Jana Pendapatan Sampingan dengan Tone plus Prepaid

..
..

Okeh..

Rasanya dah berulang kali saya ceritakan perkara yang sama dan mungkin juga anda sudah membuat carian maklumat di merata rata tempat berkenaan toneplus. 

Jadi…

rasanya anda sudah mempunyai pengetahuan berkenaan perniagaan toneplus dan ingin mengambil tindakan tetapi ….

mungkin terdapat beberapa faktor yang menyebabkan anda masih belum yakin untuk bergerak di dalam bisnes ini…

Oh.. Sebelum itu.. anda perlu tahu bisnes toneplus bukan perniagaan jual prepaid okeh..

Sebagai pengguna simkad toneplus tunetalk, kita juga adalah agen bergerak untuk syarikat.. Komisen akan dibayar setiap kali kita berjaya menjual simkad kepada pengguna baru dan juga setiap kali pengguna baru melakukan reload prepaid..

Part itu rasanya mungkin anda sudah clear..

Di dalam perniagaan toneplus ini.. pendapatan atau komisen adalah persoalan subjektif. Berapa banyak income yang anda mahukan sebenarnya adalah bergantung kepada berapa banyak usaha dan komitmen yang anda lakukan…

Kerja sendirian amat penat kan.. Jadi langkah terbaik adalah melakukan kerja secara berkumpulan… 

Susah sebab kita tidak tahu..kaedah dan teknik yang betul bagaimana untuk melakukan pemasaran yang berkesan...

Soal pasaran tidak perlu diperkatakan lagi.. kerana handphone adalah satu keperluan WAJIB bagi setiap orang pada zaman ini..Semakin hari pertambahan pengguna talian semakin bertambah.. Saya sendiri mempunyai 2 buah telefon..mungkin anda mempunyai 3 atau lebih.. 

Jadi apakah benefit yang pernah anda nikmati selama ini daripada telco anda? 

 • Pernahkah anda diberikan wang tunai daripada nilai perbelanjaan bil telefon?
 • Pernahkah anda menerima kupon cabutan bertuah untuk memenangi kereta mewah, wang tunai sehingga RM1 juta dengan hanya melakukan tambah nilai prepaid?
 • Pernahkah anda menerima perlindungan insuran sehingga RM50,000 daripada telco atas sumbangan nilai topup bulanan?
 • Pernahkah anda berkongsi keuntungan dengan syarikat hasil daripada perbelanjaan penggunaan telefon?

Bagaimana buat duit RM1 Juta dengan toneplus prepaid

….

Saya rasa tak perlu lagi saya persoalkan kerana anda mempunyai hak untuk memilih… kerana pilihan itu adalah ditangan anda..
.
..

Pada saya untuk menjual 2 keping simkad seminggu tidak menjadi masalah yang besar kerana hari ini kita mempunyai pelbagai kemudahan seperti internet, media masa, cetakan leaflet atau flyers dan pelbagai lagi..
..
Jika gagal menjual 2 keping seminggu sekali pun.. adakah menjadi masalah untuk menjual 2 keping sebulan? Kerana di dalam toneplus tiada had limit masa ditentukan untuk menjual simkad dan tiada had limit untuk melakukan penajaan…

Anda boleh menjual seberapa banyak simkad toneplus kepada pengguna lain tanpa had.. Pada saya itu adalah peluang menarik yang mempunyai potensi besar untuk kita memperolehi pendapatan yang lumayan..

..
… Cuma nasihat saya usah pentingkan diri sendiri.. Jika anda sudah menjual 10 keping simkad. Apa salahnya anda berkongsi penajaan itu dengan rakan niaga anda.. sekurang kurangnya ia akan dapat memberi motivasi kepada mereka untuk turut aktif melakukan promosi pengiklanan…

Sekiranya anda tidak tahu bagaimana untuk melakukan pemasaran internet.. usah bimbang kerana semua itu akan diajar satu persatu melalui kaedah yang telah diuji keberkesanannya.. 

Cumanya anda usah berputus asa..
.
..

Eh… Bagaimana buat duit dengan toneplus prepaid??Langkah pertama 

Apa yang perlu anda lakukan adalah mendapatkan simkad toneplus tunetalk daripada pengguna toneplus sedia ada.. terpulang pada siapa anda mahu beli.. itu adalah hak anda.. 

Tetapi jika anda mahu membeli dengan saya.. boleh hubungi melalui whatsapp atau ruangan pertanyaan pada headbar blog ini..
..
..
..
Apa yang akan anda perolehi sekiranya membuat belian simkad toneplus disini?

1. Web replica percuma. Boleh daftar percuma dahulu di sini

2. Ebook dan video pemasaran internet/teknik closing secara percuma


3. Flyers dan buku kitab toneplus PERCUMA
4. Support whatsapp group percuma
5. Live coaching percuma
6. Buat design blog percuma


Dah la kot.. sebenarnya ada banyak lagi kemudahan yang bakal anda perolehi.. cumanya saya tak boleh nak paparkan disini kerana mahu menjaga hati pemilik pemilik ebook.. usah segan dan malu untuk bertanya kepada saya… niat saya di dalam perniagaan ini adalah untuk membantu anda sama sama menjana pendapatan melalui platform tone plus tunetalk..

Tiada kejayaan yang akan datang bergolek tanpa usaha berterusan.. selagi anda bersemangat untuk berusaha selagi itu saya akan sentiasa membantu memberi tunjuk ajar.. 

Saya tidak memerlukan 1000 orang dalam perniagaan ini yang menjadi ahli lelap.. tetapi saya perlukan 10 orang sahaja yang mempunyai semangat dan aktif untuk belajar buat duit dengan toneplus…

Rasanya cukup lah sampai disini.. kalau anda nak tahu sangat berapa banyak pendapatan yang boleh dijana melalui perniagaan prepaid toneplus ini .. ada baiknya anda rujuk pada entri saya yang lalu.. “Dream BIG.. Think BIG.. But start small and do it FAST”

Note : 2017 ini peluang untuk jadi jutawan semakin cerah.. Jom daftar dan tukar kepada simkad toneplus tunetalk sekarang..

opsss.. Boleh download ebook PERCUMA bagaimana buat RM5000 sebulan  disini


Blog Smart Simkad Updated at: 10:23 PTG

2 comments:

 1. bisnes toneplus adalah yang Terbaik... Bukan sekadar guna , malah boleh menjana pendapatan

  BalasPadam
 2. Memamg bisnes Toneplus terbaik
  .tidak dapat dinafikan

  BalasPadam

Di sarankan agar tidak melakukan spamming dan berkomentar secara beretika. Kata-kata kita adalah cerminan siapa diri kita

E-mail Newsletter

Dapatkan Info terkini Terus ke Inbox email Anda

Hubungi

Hubungi